Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایلنا، پیروز حناچی در جلسه ستاد محلی پیشگیری هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهر تهران که با حضور اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران و جمعی از مدیران استان و شهر تهران برگزار شد، گفت: کلانشهر تهران و همه کلانشهرها به طور طبیعی مستعد بحران‌های عادی هستند و یک بارندگی می‌تواند شبکه مترو تهران را تحت تاثیر خود قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: ازدحام جمعیت و عدم رعایت پروتکل‌ها به راحتی باعث ایجاد یک بحران می‌شود. چه کسی فکرش را می‌کرد در اثر اتصال یک کولر، تعدادی از هموطنان ما در حادثه کلینیک سینا به رحمت خدا بروند؟

شهردار تهران گفت: بحران‌هایی که می‌توانند به صورت یک هم‌افزایی مشکلاتی را به وجود آورند تبدیل به بحرانی در مقیاس ملی می‌شوند و بخشی با مراقبت و بالا بردن هزینه عدم رعایت استانداردها قابل پیشگیری است، اما در شهری زندگی می‌کنیم که چندین بار با زلزله‌های مختلف دست و پنجه نرم کرده است.

حناچی با بیان اینکه بخشی از این سرزمین زلزله‌های سنگینی را تجربه کرده است، اظهار داشت: باید باورمان بشود که زلزله در سرزمین ما یک واقعیت است و اصلی‌ترین بحران ما است که به شکل دوره‌ای و طبیعی رخ می‌دهد و قابل پیگیری است. ما در کشور به طور متوسط هر ده سال یکبار یک زلزله سنگین را در کشور تجربه می‌کنیم.

شهردار تهران گفت: زلزله یک واقعیت است و باید یاد بگیریم با زلزله در سرزمین‌مان زندگی کنیم.

او با بیان اینکه در تهران دستمان خالی نیست و تجربیات خوبی داریم،‌ ادامه داد: زلزله‌های اصلی و پهنه‌های آن شناسایی شده و تصمیمات با ریسک بالا در این مناطق گرفته نمی‌شود. اینها قدم‌های اول برای کاهش خسارت است چراکه راهی جز این نداریم و به دنبال این راه خواهیم رفت.

حناچی با بیان اینکه در حال حاضر وضعیت آمادگی با دو دهه پیش قابل مقایسه نیست، گفت: اما این آمادگی کافی نیست. بیش از ۱۰۰ پد بالگرد در تهران شناسایی و علامتگذاری شده که اقدام بسیار خوبی است.

او با تاکید بر اینکه باید ترس از زلزله را به آمادگی در برابر زلزله تبدیل کنیم، گفت: در اینجاست که آسیب‌پذیریم و این نقطه استراتژیک برای ما است. باید از مدارس، مردم را آشنا کنیم و روحیه آمادگی دربرابر آن را ایجاد کنیم.

حناچی به زلزله ملارد و اتفاقات پس از آن نیز اشاره کرد و گفت: زلزله ملارد سنگین نبود اما حوادث بعد از زلزله و تاثیرات ترس از زلزله قابل تامل بود و موید همین نکته بوده است.

شهردار تهران با بیان اینکه در شهر تهران که تراکم نفر در هکتار بالا است نیازمند عرصه‌های باز هستیم، افزود: باید عرصه‌های باز باقی‌مانده را به هر بهانه‌ای حفظ کنیم. پادگان ۰۶ را به همین دلیل می‌خواهیم. دوشان تپه و قلعه مرغی را نیز برای این مساله می‌خواهیم.

حناچی گفت: در کشور با سرپیچی از مقررات و استانداردها بسیار مواجه هستیم و باید تلاش کنیم به واسطه ارتباط مستمر؛ تعیین سناریوهای حادثه و تشخیص نقاط خطرساز و پرخطر و اعلام مانورها، آمادگی خود را برای حوادث احتمالی آماده نگه داریم.

بر طبق این گزارش، پیروز حناچی همچنین در جمع خبرنگاران گفت: پیرو اصلاحیه‌ای که در تصویب قانون مدیریت بحران در سال گذشته و خلاهایی که در قانون وجود داشت، با حکم وزیر کشور اولین جلسه ستاد محلی پیشگیری هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهر تهران با قانون جدید تشکیل شد.

او با بیان اینکه هدف از تشکیل این ستاد ایجاد هماهنگی‌های لازم برای تشخیص بحران‌ها است، گفت: یکی از اینها میزان آسیب‌پذیری در شهر تهران است و کشور ما روی کمربند اصلی زلزله است.

حناچی با بیان اینکه بحران‌هایی که با آن مواجه هستیم و اقداماتی را که قبل از آن باید انجام دهیم مشخص می‌شود، افزود: برای مثال در شرایط بحران نیازمند پد هلیکوپتر هستیم که ۱۰۰ عدد آن آماده شده است.

او در خصوص لغو طرح ترافیک گفت: در مورد کرونا ما تابع ستاد ملی کرونا هستیم و هر تصمیمی که بگیرند انجام می‌دهیم. بعد از تعطیلات نوروز و ماه مبارک شرایط خیلی خوبی داشتیم و نشان می‌دهد مردم فاصله‌گذاری را رعایت می‌کنند. رعایت پروتکل‌هایی که اعلام می‌شود، می‌تواند به تبع آن تاثیرگذار باشد و وقتی آمار بالا می‌رود ضوابط سختگیرانه‌ای اعمال می‌شود.

حناچی گفت: طرح ترافیک یکی از عوامل افزایش سفرهای غیرضروری است. اگر تشخیص ستاد کرونا این باشد که طرح برداشته شود، این امکان وجود دارد. اما وقتی طرح ترافیک و ضوابط انضباطی وجود نداشته باشد، شهر قفل می‌شود.

شهردار تهران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه شهرداری تهران با استانداری در ابلاغیه‌ها اختلاف نظر دارد، گفت: خیر، درگیری وجود ندارد. اگر شما خبرنگاران شلوغ نکنید مشکلی نیست.

حناچی در پاسخ به سوالی درباره انفعال مترو در مساله کرونا و اجرای اقدامات بهداشتی گفت: پیشنهاد استفاده از ماسک اجباری از طرف مترو به شهرداری تهران در ستاد ملی کرونا داده شد و الان بیش از ۹۹ درصد از ماسک استفاده می‌کنند. شهرداری یا مترو برای اجرا قوه قهریه ندارد و اگر موضوعی حاکمیتی است، ابزارهای حاکمیتی نیز برای آن باید به اجرا درآید و مانند همه جای دنیا که جریمه‌های سنگین و برخورد با کسانی که رعایت نمی‌کنند صورت گیرد. ممکن است در جاهای دیگر مشکل داشته باشیم اما الان کمترین مشکل را در مترو داریم.

شهردار تهران گفت: فاصله‌گذاری اجتماعی در مترو نیازمند سه برابر شدن ناوگان است و الان امکان آن وجود ندارد و با اجباری کردن ماسک مساله را در مترو پیش می‌بریم.

کد خبر 531149 برچسب‌ها زلزله کلینیک سینا اطهر شهرداری مدیریت بحران پیروز حناچی تهران شهر حوادث ایران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: زلزله کلینیک سینا اطهر شهرداری مدیریت بحران پیروز حناچی تهران شهر حوادث ایران شهردار تهران شهر تهران بحران ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۶۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران ۱۰ هزار سگ بدون صاحب دارد | زنده گیری روزانه ۵۰ سگ از سطح شهر

به گزارش همشهری آنلاین، داود گودرزی درباره سگ‌های ولگرد و بدون صاحب در شهر تهران گفت: ۱۲ تیم خودرویی در تهران و به ویژه حاشیه شهر در بحث جمع آوری حیوانات موزی و سگ های بدون صاحب مسئولیت دارند و فعال هستند.

او ادامه داد: این تیم ها از طریق تماس و شکایات مردمی با سامانه ۱۳۷ و البته گشت های خودشان اقدام به جمع آوری سگ های بدون صاحب می کنند.

به گفته گودرزی، روزانه ۴۰ تا ۵۰ سگ بدون صاحب در تهران جمع آوری و همه آنها به نقاهتگاه کهریزک (آرادکوه) منتقل می شوند.

گودرزی در مورد نحوه نگهداری و پذیرش این سگ‌ها نیز گفت: سگ‌ها در این نقاهتگاه ابتدا توسط دامپزشک معاینه می‌شوند و پس از شناسایی سگ های بیمار، نسبت به معالجه اقدام می شود.

او یادآور شد: سگ‌های سالم هم به تفکیک نر و ماده در قفس‌های مخصوص خود در این مرکز نگهداری می‌شوند و رهاسازی سگ‌های بدون صاحب تخلف است.

گودرزی ادامه داد: در گذشته اقدام به پلاک کوبی و عقیم سازی سگ های بدون صاحب می شد و در نهایت رها سازی صورت می گرفت، اما طبق قانون و دستورالعمل ابلاغی محیط زیست رهاسازی سگ های بدون صاحب تخلف است از این رو ما فقط به هنگام واگذاری این سگ ها به اشخاص واقعی اقدام به عقیم سازی و پلاک کوبی می کنیم.

مدیرکنترل حیوانات مضر شهری یادآور شد: همچنین به هنگام واگذاری از صلاحیت فرد داوطلب برای نگهداری مطمئن می شویم و پس از تزریق واکسن هاری و صدور شناسنامه بهداشتی این واگذاری به اشخاص حقیقی به طور مثال برای نگهبانی سگ در گاراژ، باغ یا کارخانه ها انجام می شود.

او این را هم گفت که شهرداری فقط نقاهتگاه کهریزک را برای نگهداری سگ های بدون صاحب دارد و بقیه اماکن نگهداری دست حامیان حیوانات است.

به گفته گودرزی، بیشتر هزینه نگهداری سگ های بدون صاحب توسط خیران و حامیان حیوانات تامین می شود.

او همچنین ادامه داد: هم اکنون نقاهتگاه آرادکوه ۲ هزار ظرفیت دارد که توسعه آن را شروع کرده ایم و ۲ هکتار زمین برای این امر اختصاص یافته که سال بعد این ظرفیت تا ۸ هزار قلاده می رسد.

گودرزی افزود: تعداد سگ های بدون صاحب ۱۰ هزار قلاده تخمین زده می شود درحالی که ما سال آینده فقط تا ۸ هزار قلاده ظرفیت پذیرش و نگهداری خواهیم داشت.

او ساماندهی سگ های بدون صاحب را در گرو همکاری مردم دانست و توصیه کرد: شهروندان از غذارسانی بی رویه به این حیوانات خودداری کنند و باید آگاهی آنها را در این زمینه بالا برد.

گودرزی همچنین هشدار داد: شهروندان نباید به صفحه های مجازی متعدد که با ادعای حمایت از حیوانات فعالیت دارند، اعتماد کنند تا ما بتوانیم ساماندهی را به نتیجه برسانیم.

او تاکید کرد: خیلی از غذارسانی های نابجا و از سردلسوزی به سگ های بدون صاحب و البته منفعت و درآمد صاحبان برخی از این صفحه های مجازی باعث شده نتوانیم در کوتاه مدت به هدف گذاری خود که ساماندهی یکساله سگ های تهران است، برسیم.

کد خبر 848346 منبع: ایرنا برچسب‌ها شهرداری سگ بدون صاحب فضاى مجازى

دیگر خبرها

  • هشدارمدیریت بحران مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات پایتخت
  • بحران غذادهی غیراصولی به سگ‌های بلاصاحب ادامه دارد
  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم
  • افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • تهران ۱۰ هزار سگ بدون صاحب دارد | زنده گیری روزانه ۵۰ سگ از سطح شهر
  • درخشش شطرنج باز خوزستان در مسابقات شهر‌های آسیا
  • افزایش تعداد مددسرا‌ها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • یک روز ناب در دل طبیعت بکر در چند کیلومتری تهران
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد
  • آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران