Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-02@10:09:37 GMT

ماجرای فروش کلیه در مناطق زلزله‌زده چیست

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۷۰۷۷۴

ماجرای فروش کلیه در مناطق زلزله‌زده چیست

به گزارش پارس نیوز، 

مهرداد سالاری در نشست ستاد بازسازی مناطق زلزله زده استان که با حضور معاون دفتر ریاست جمهوری و اعضای تیم اعزامی دفتر ریاست جمهوری برای بررسی وضعیت مناطق زلزله زده برگزار شد، با بیان این‌که شایعه فروش کلیه در مناطق زلزله زده کاملا کذب است، گفت: شایعه فروش کلیه را با دقت و جدیت پیگیری کردیم و حتی یک مورد در این زمینه پیدا نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه شخص ادعا کننده یک ادعای کذب را مطرح کرده است.

سالاری هم‌چنین با اشاره به توجه به کیفیت در ساخت و سازها، گفت: در این زلزله همزمان با تاکید بر سرعت در ساخت و سازها، بر کیفیت کار هم تاکید ویژه‌ای داشته‌ایم و خوشبختانه واحدهای ساخته شده در پس لرزه‌های 5 ریشتری و 6 ریشتری آزمون مناسبی پس داده‌اند و هیچ واحد بازسازی شده‌ای بر اثر این پس لرزه‌ها تخریب نشده است.

خوشبختانه هیچ‌گونه بیماری واگیرداری در مناطق زلزله زده گزارش نشده است

هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه نیز در این نشست اظهار داشت: 10 ماه از زلزله می‌گذرد و طی این مدت ۵۰۵۱ پس لرزه در استان داشته‌ایم که برخی از آنها بین 5 تا 6 ریشتر قدرت داشته‌اند. در واقع ما در چنین شرایط دشواری کار کرده‌ایم.

وی افزود: از همان روز اول تلاش کردیم زندگی در مناطق زلزله‌زده به جریان بیافتد و خوشبختانه این اتفاق رخ داد.

بازوند گفت: از ماه سوم زلزله وارد روند بازسازی شدیم، ولی عملا دو ماه از این زمان را درگیر بارندگی‌های شدید بودیم و تنها 5 ماه زمان مفید برای انجام این حجم عظیم از کار را داشتیم. کاری که امروز توسط نمایندگان تیم ریاست جمهوری مورد تمجید قرار گرفت.

بازوند گفت: یکی از نگرانی‌های ما در این زلزله گرفتار شدن در بروکراسی بانک‌ها بود که این نگرانی در حضور رئیس جمهور عنوان شد و خوشبختانه بانک‌ها هیچ کوتاهی در این زمینه نداشتند که جای تقدیر دارد.

استاندار کرمانشاه گفت: با تلاش‌های صورت گرفته خوشبختانه هیچ‌گونه بیماری واگیرداری در مناطق زلزله زده گزارش نشده است.

وی به پرداخت تسهیلات از سوی دولت برای بازسازی واحدهای آسیب دیده اشاره کرد و گفت: طبق مصوبه جدید دولت، علاوه بر تسهیلات قبلی برای هر واحد زلزله زده مبلغ پنج میلیون تومان کمک بلاعوض و پنج میلیون تسهیلات کم بهره در روستا و 10 میلیون در شهرها در نظر گرفته شده که همه خسارت دیدگان مشمول این کمک بلاعوض و تسهیلات می‌شوند.

تجربیات مدیریت بحران زلزله کرمانشاه باید در دانشگاه‌ها تدریس شود

معاون هماهنگی و پیگیری امور استان‌های دفتر ریاست جمهوری گفت: تجربیات مدیریت بحران زلزله کرمانشاه باید در دانشگاه‌ها تدریس شود.

به گزارش ایسنا، علی‌اصغر احمدی در نشست ستاد بازسازی مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه اظهار داشت: یک تیم 15 نفره از دفتر رییس جمهور به منظور بررسی وضعیت روند بازسازی مناطق زلزله‌زده و بررسی مشکلات موجود از روز جمعه در منطقه مستقر شده‌اند.

وی افزود: این حضور هم به معنای خداقوت به مجموعه مدیریت ارشد استان به خاطر یک کار شبانه‌روزی طی این ۱۰ ماه است و هم رصد مشکلات اساسی صورت گرفت تا با انعکاس آنها بتوانیم به رفع آنها کمک کنیم.

احمدی گفت: گزارش پیشرفت کارها و نیازها و مشکلات با دیدی مستقل و منصفانه تهیه و تنظیم شده که با قید فوریت به رئیس جمهور تقدیم می‌شود.

وی افزود: مجموع برآوردهای این تیم بیانگر تلاش‌های گسترده دولت، استانداری کرمانشاه، نمایندگان استان و دیگر مجموعه‌ها و گروه‌ها در مراحل مختلف اسکان موقت، آواربرداری و مرحله نوسازی و اسکان دایم است.

وی با بیان این‌که استاندار کرمانشاه در این زلزله برای مدیریت مناسب این بحران تمام توان خود را به کار گرفت، گفت: اطلاع رسانی در سطح کشور و ملی پیرامون کارها و خدمات عظیم صورت گرفته ضعیف بوده است.

احمدی افزود: تجربیات مدیریت بحران در زلزله‌ای به ابعاد و بزرگی زلزله کرمانشاه باید به شکل مدونی تدوین شود و در اختیار مدیران قرار داده شود تا بتوان از آنها در زلزله‌های احتمالی آینده استفاده شود. هم‌چنین تجربیات مدیریت این بحران در دانشگاه‌ها نیز باید تدریس شود.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: معاون ریاست جمهوری رئیس جمهور دولت مدیریت بحران رییس جمهور مشکلات رئیس جمهور ریاست جمهوری زلزله مدیریت بحران معاون پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۷۰۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز بارش های شدید و سیلابی در بیشتر مناطق کشور

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب، سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار سطح نارنجی از فعالیت سامانه بارشی قوی در برخی استان ها خبر داد که سبب بروز سیلاب و آبگرفتگی معابر در حدود نیمی از مساحت کشور می شود.

بر اساس این هشدار این سامانه بارشی فعالیتش را سه شنبه در استان های ایلام، کرمانشاه، شمال خوزستان و غرب لرستان با رخداد «رگبار شدید باران، رعدوبرق، وزش باد شدید، در برخی نقاط گردوخاک و رخداد تگرگ» شروع می کند.

این شرایط چهارشنبه برای استان های «کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، غرب همدان، جنوب مرکزی، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، جنوب و غرب اصفهان، نیمه جنوبی فارس و بوشهر» و پنج شنبه برای «خوزستان، لرستان، نیمه غربی کردستان، کرمانشاه، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، بوشهر، فارس، هرمزگان، نیمه غربی کرمان، یزد و جنوب مرکزی» پیش بینی می شود.

از جمله اثرات مخاطره آمیز این سامانه می توان به «لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی» اشاره کرد.

فعالیت سامانه بارشی با حفظ سطح هشدار نارنجی جمعه در استان های «اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، زنجان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، خوزستان، همدان، مرکزی، اصفهان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، نیمه غربی سمنان و ارتفاعات و دامنه استانهای البرز و تهران» پیش بینی می شود.

توصیه می شود در زمان فعالیت سامانه بارشی در سفرهای بین شهری احتیاط شود و از هرگونه اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری شود.

همچنین توصیه می شود از فعالیت‌های کوهنوردی و چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع خودداری شود. علاوه بر این از استحکام سازه‌های موقت و لایروبی کانال‌ها و آب‌روها نیز اطمینان حاصل شود.

با توجه به احتمال رخداد تگرگ، اتخاذ تمهیدات لازم برای جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن، محافظت از دپوهای گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش از دیگر توصیه ها برای مواجهه مناسب با شرایط جوی پیش رو است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • هوای استان کرمانشاه روز‌های پنجشنبه و جمعه بارانی است
  • آغاز بارش های شدید و سیلابی در بیشتر مناطق کشور
  • برداشت گندم از مزارع کرمانشاه آغاز شد
  • بهره مندی بیش از ۹۰ روستا در مناطق شرقی کرمانشاه از آب شرب خانگی
  • فعالیت سامانه بارشی در کرمانشاه شدت می یابد
  • خدمت ۱۳ میلیارد تومانی بسیج جامعه پزشکی به مناطق کم‌برخوردار کرمانشاه
  • رکوردشکنی فروش نفت با تمرکز بر ابتکارات جدید در بازسازی پالایشگاه‌های مستهلک شده
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع مناطق گرمسیر
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه